Menu Close
o nama

O NAMA

Yoga shala Verbasana osnovana je sa željom da se stvori još jedna oaza mira u Zagrebu.

U vremenima sve stresnijeg života, bržeg i nezdravog tempa življenja kojem smo svi izloženi, yoga nam je dana kao drevno znanje istoka koje nam pomaže dovesti naše živote u ravnotežu s prirodom, sa samima sobom, vraćajući nas k sebi, što rezultira zdravijim, sretnijim i kvalitetnijim životom.

VODITELJI

Izabela Marić

Yoga učiteljica i osnivačica Verbasana yoga studija

Osnivačica i voditeljica Verbasana yoga studija, majka i predana yogini koja se susrela s yogom prije dvadeset godina, bivša plesačica baleta i suvremenog plesa.

Završila je RYT200 u Gaia centru kod Sandre Đ. Bianco i Toma Richtera te nastavlja sa RYT600 kod yogacharye Jadranka Mikleca na “Institutu za yogu i ayurvedu Sunce”. Završila je RYT300 specijalizirane obuke za učitelje yoge na S-vyasa Swami Vivekananda Yoga University u Bangalore, Indija.

Diplomirani indolog i rusist, podučava hindski, sanskrt i ruski jezik. Od 2004. godine redovito putuje u Indiju gdje svake godine boravi u ashramima i upoznaje se sa raznim stilovima joge. Praksu joj dodatno obogaćuje iskustvo s mnogobrojnih radionica poznatih učitelja kao što su Sara Granstorm, David Robson i drugi.

Zajedno sa Svemirom organizira Yomad – Yoga, Music i Dance Festival u Rovinju i yoga retreate u Hrvatskoj i šire. Članica je Hrvatskog saveza za yogu te članica Shanti yoga grupe koja spaja yogu i ples.

U Verbasana yoga studiju vodi Hatha flow, Ashtanga yogu, Vinyasa Flow, ABC yogu, yogu za kralježnicu, Kids yogu i Prenatal yogu za trudnice.

U Verbasana yoga studiju vodi Ashtanga yogu, Vinyasa Flow, ABC yogu, Kids yogu i Prenatal yogu.

izabela maric

Svemir Vranko

Zvukoterapeut, učitelj meditacije i yoge za kralježnicu

Suosnivač Verbasana yoga studija. Yoga mu je inspiracija od ranog tinejđerstva, a meditaciju prakticira od 15-te godine.

Pokretač je Chakra Dance yoga metode i pionir zvukoterapije u Hrvatskoj. Kao glazbenik svira australski didgeridoo i gitaru uz pjevanje. Trenutno pohađa yoga trening TT600 kodučitelja Jadranka Mikleca.

Autor je „ Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo“ s Om Didge glazbom za zvukoterapiju. Terapeut je Romanowski metode američkog terapeuta Jeffa Romanowskog – rada na tijelu s dubokim tkivom za osobnu transformaciju.

Pokretač je YOMAD – Yoga, Music and Dance Festivala u Rovinju i zajedno s Izabelom voditelj yoga retreata u Hrvatkoj i šire.

U Verbasana yoga studiju vodi Yogu za kralježnicu, Kids yogu, satove pranayame i meditacije, Chakra dance yogu i bodywork tretmane.

Iva – Martina Bašić

Učiteljica Hatha Flow yoge

Iva-Martina Bašić certificirani je učitelj joge, shiatsu praktičar i refleksoterapeut. Sa svijetom joge upoznala se prije dvadeset godina te, zainteresiravši se za rad na tijelu i poboljšanje kvalitete života, pohađa različite seminare i radionice na tu temu kako bi je nakon nekog vremena i sama počela podučavati.

Njeni satovi koncipirani su tako da su prikladni kako za potpune početnike, tako i za napredne vježbače, a ljubav prema slow flow stilu i klasičnoj hatha jogi reflektira se na njeno podučavanje.

Edukacija za shiatsu praktičara otvorila joj je sasvim novi pogled na svijet u kojem se spajaju um, duh i tijelo te na njenim satovima često možete slušati i o energetskoj anatomiji čovjeka, čakrama, meridijanima i njihovoj povezanosti s psihofizičkim stanjem te o ciklusu 5 elemenata iz tradicionalne kineske medicine.

iva-martina-basic