Menu Close

Yoga retreati

U vrijeme kada je ‘trenutak za sebe’ postao luksuz kojeg si rijetki stignu priuštiti potrebno je nanovo skretati pažnju na njegovu važnost.Nekoliko puta godišnje s veseljem organiziramo yoga retreat koji je namijenjen svima koji se žele opustiti i napuniti baterije te provesti vrijeme u miru i prirodi.

Na retreatu nas očekuju šetnje šumom, ukusni vegetarijanski obroci, dnevni program yoge, meditacije, pranayame, razne tehnike opuštanja, zvukoterapija, holistic life coaching, masaže, ples i pjevanje mantri.

Do sada smo organizirali i vodili ljetne yoga retreate na otocima Braču i Rabu, u hotelu Valamar te dva puta Sea Cruise Retreat, krstarenje Jadranskim morem u suradnji sa dragom Tatianom Cameron, Tajči. Posebno divna povlačenja imali smo pod najvišim vrhom Hrvatske, na planini Dinari.

Zimska povlačenja održavamo u magičnim Fužinama i na planini Medvednici. 2017. godine održali smo retreat u toploj Indiji u Arambolu, na Goi.

ZIMSKI YOGA RETREAT

Gorski kotar, 24-26.02.2023.
https://www.facebook.com/events/616782566748977

Unutarnji mir i obnova događaju se kada se vratimo sebi i ponovno povežemo sa svojim tijelom, svojim dahom i posvetimo se redovnoj praksi.
Ovo vikend povlačenje u prekrasnom šumskom okruženju Gorskog kotara, pomoći će vam da usporite, kvalitetno provedete vrijeme za sebe, oslobodite se stresa, osjećate se njegovano i nahranjeno iznutra i izvana.
Dnevna praksa yoge, meditacije i pranayame, ukusni vegetarijanski obroci i prekrasno prirodno okruženje su tu da vas podrže tijekom vašeg boravka ovdje.
Naša namjera je da se sa retreata vratite uravnoteženi, osvježeni i s alatima koji će vam pomoći da ostanete na pravom putu i da nastavite brinuti o sebi zdravim načinom života.
Svi su dobrodošli, i početnici i napredniji vježbači. Ovaj retreat osmišljen je da bude dostupan svima, uz modifikacije prema potrebi.
Program:

• svakodnevne pranayame i meditacije
• satovi yoge (Hatha Vinyasa, Slow Flow, Vinyasa Flow) za početnike i napredne vježbače
• zvukoterapija uz Yoga Nidru
• šetnje šumom
• sauna
• Holistic coaching session / Healy terapija po dogovoru

Voditelji: Izabela Marić i Svemir Vranko

 

RADIANT YOGA RETREAT – ISTRA

https://radiantcoachesacademy.com/croatia/

ŠTO DRUGI KAŽU:

“I would like to thank for this great experience, for a chance to spend three days in wonderful Dinara with all of you. And for the way back with deep and meaningful conversations.

I got a lot of inspiration, a lot of positive energy and determination to work on myself. I’m really happy I could have shared this with you 🙂 See you again!”

A.K.

“The calmness of the quiet and small Croatian village was awesome. It was quite an adventure to go there but once we’ve got there we really could reconnect to (cold and rough, though beautiful) nature in Fuzine. We enjoyed the food so much, especially in the simple things we found perfection 😉 Yoga was not too hard but refreshing, calming and detoxing. Even though it was a short weekend and we found ourselves a bit lost as the only people coming from outside of Croatia, we enjoyed the retreat very much.”

L.R.

“These stressful days calls for taking a breath and enjoy a short but much needed retreat! The cold air, good people, good vibes, good food and most of all the support others without expecting anything in return but love.
I am thankful for having the opportunity to experience it :)”

N.S.

“Vratila sam se doma ispunjena mirom, ljubavi i slobodom, veseljem.. i da je ok biti ja kakva jesam – luda sa snagom da mogu promijeniti sebe i svijet na bolje.

Uzela sam bez pitanja od svakog ponešto. Pogled, riječ, gestu, zagrljaj, suzu, bol, lavež, vjetar, tišinu…  Hvala na tome.

Jedva čekam ponovni susret. Bilo gdje, bilo kad.”

V.

“Najbolja investicija u mom životu. Ovo je bio godišnji koji je otprilike trajao 15-tak dana, a ne tri. Tako sam ispunjena došla doma. Hvala Vam svima na svemu.

Hvala svima na prekrasnim slikama. Ovo ću pokazivati unucima!!!”

D.

“Čitam od jutros predivne mailove i gledam slike koje stižu i eto ovaj od moje drage prijateljice baš me posebno dirnuo i slažem se u potpunosti.

Jutros sam komentirala da mi je bio jedan od ljepših godišnjih odmora u zadnjih par godina i doista je tako.

Svima Vam šaljem veliku pusu i vjerujem da ćemo sigurno ponoviti to predivno iskustvo :)”

T.

“Ovo mi nije bio prvi retreat, ali je definitivno jedan za pamćenje. Do sada najljepša skupina dobrih duša, prekrasne energije. Sretna sam da sam vas upoznala i sigurna sam da se ponovno vidimo, ako ništa, iduće godine ponovimo iskustvo i napravimo ga još boljim!!!

Ljubim vas sve!”

A.

“Ovo je meni prvi događaj ovakve vrste i od ekipe, druženja, vježbanja, smijeha, chilanja pa do energije i vibre…jedna riječ….neopisivo…Hvala Vam svima…srce i duša su puni :)”

B.

“Veliko hvala svima, svaki od nas je dao svoj doprinos ovom prekrasnom vikendu i neizmjerno sam sretna i zahvalna da sam vas upoznala. Ponosna na sve jer svi ste pomaknuli svoje granice!! Veselim se nekoj novoj prilici i druženju!! Hug svima  “

V.

“Zaista je bio divan vikend i hvala vam svima na tome. Svladavanje strahova i pomicanje granica uz odmor i zezanciju me obnovio :)”

T.

“Hvala svima na predivnom društvu i čarobnom, nezaboravnom iskustvu! :)”

I.

„Dok sam se vozila doma s retreata shvatila sam da Vam se nisam zahvalila na super programu, organizaciji, dobroj volji, razumijevanju. Odradili ste odličan posao, moja briga je bila samo pojaviti se u dogovoreno vrijeme u našoj yoga shali. Nisam htjela propustiti niti jednu vježbu. Bili ste mi duhovni vodiči točno kakvi su mi trebali u tom trenutku.. Od početka sam se osjećala kao kod kuće. Uspjeli ste stvoriti toplu, “svatko je dobrodošao” atmosferu. Posebnu čar našem druženju dale su i prisutne pesice.

Smještaj je bio po mojoj mjeri, jednostavno, čisto, toplo, a najviše mi se svidjelo što sam imala vlastitu kupaonu.

Hrana je bila mmmm, prefina, za prste polizati. Maštovita, lagana, prava hrana za dušu i tijelo.

Baš ste me razmazili, u svakom pogledu, zato sam vam neizmjerno zahvalna.“

I.K.

Ovaj retreat u Fužinama bio mi je prekrasno iskustvo, koje mi je pružilo mnogo više od željenog odmora: opuštanje, regeneraciju, iscjeljivanje, ali i mnoštvo novih uvida, znanja, nova iskustva i poznanstva. Vrijeme je zaista imalo neku drugu dimenziju u ova tri dana 🙂 Idealna lokacija usred šume, mir, predivan smještaj, život u skladu s prirodom, dobar omjer aktivnosti joge i meditacije te aktivnog boravka u prirodi doprinijeli su ugodno ispunjenom, ali ne pretrpanom vikendu. Ako tražite odmak od užurbane svakodnevice, Izabelin i Svemirov retreat je idealan.

Hvala Izabeli i Svemiru <3

A.K.F.