Menu Close

Voditelji

IZABELA MARIĆ
Certificirana učiteljica yoge i yoga terapije, certificirani Holistic Life Coach, osnivačica Verbasana yoga studija, predsjednica Hrvatskog saveza za yogu, dipl. indolog

Namaste, moje ime je Izabela i certificirana sam učiteljica yoge (RYT200, RYT300, RYT800), yoga terapeut (RYT200) i certificirani holistički life coach od strane Radiant Coaches Academy u SAD-u.

Predsjednica sam Hrvatskog saveza za yogu.

Osnivačica sam Verbasana yoga studija u Zagrebu, Hrvatska.
U Verbasana studiju vodim satove Hatha Vinyasa yoge, Prenatal yogu za trudnice, Kids yogu, indivudualne satove yoga terapije i holistic life coachinga te organiziram yoga retreate u Hrvatskoj i Indiji.

Podučavam meditacijsku praksu online na Radiant Coaches Academy u SAD.u.

Studirala sam yogu, ayurvedu i yoga terapiju četiri godine kod yogacharye Jadranka Mikleca na „Institutu za yogu i ayurvedu Sunce“ (RYT800), također yogu na S-VYASA Yoga University u Bangaloreu, Indija (RYT300) te u Gaia centru u Zagrebu, Hrvatska (RYT200).

Članica sam Shanti yoga grupe koja izvodi koreografije temeljene na yoga pozicijama za promicanje mira i radosti koju vježbanje yoge donosi tijelu, umu i duhu.

Kao diplomirani indolog od 2004. gotovo svake godine putujem u Indiju kako bih naučila više o yogi na njenom izvoru i jedva čekam podijeliti sve što sam naučila.

Čvrsto vjerujem da ste vi sami dizajner svog života, autor svoje stvarnosti i kreator svog svijeta i radujem se što vam mogu pomoći na vašem putovanju da se ponovo povežete sa sobom te da vas vodim da izgradite život ukorijenjen u ljubavi, svrsi i radosti kroz yogu, meditaciju i holistički life coaching.

Jako sam zahvalna što sam imala priliku postati koautorom antologije „Radiant Self“ na Amazon-u.
Naslov mog poglavlja je ‘Just be yourself’, gdje pišem i dijelim priče o tome kako živjeti blistavijim životom, kako ostvariti svoje snove i kako pronaći i živjeti sebe.

Link na knjigu „Radiant Self“

Kako vam mogu pomoći da vodite ispunjeniji život:
– tečajevi joge u studiju ili online, grupni i individualni
– individualna yoga terapija
– individualni holistički life coaching

Ako ste spremni postati najbolja verzija sebe i pronaći pravu ravnotežu i radost, pošaljite mi e-mail kako bismo porazgovarali o tome što bi za vas najbolje funkcioniralo.

SVEMIR VRANKO
Certificirani instruktor yoge, zvukoterapeut, bodywork terapeut, muzičar

Suosnivač Verbasana yoga studija. Yoga mu je inspiracija od ranog tinejđerstva, a meditaciju prakticira od 15-te godine.

Pokretač je Chakra Dance yoga metode i pionir zvukoterapije u Hrvatskoj. Kao glazbenik svira australski didgeridoo i gitaru uz pjevanje.

Certificirani instruktor yoge RYT300 kod yogacharye Jadranka Mikleca.

Podučava meditacijsku praksu na Radiant Coaches Academy u SAD-u, gdje pohađa edukaciju za holističkog life coacha.

Autor je „ Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo“ s Om Didge glazbom za zvukoterapiju. Terapeut je Romanowski metode američkog terapeuta Jeffa Romanowskog – rada na tijelu s dubokim tkivom za osobnu transformaciju.

Pokretač je Yomad – Yoga, Music and Dance Festivala u Rovinju i zajedno s Izabelom voditelj yoga retreata u Hrvatkoj i šire.

U Verbasana yoga studiju vodi Yogu za kralježnicu, Kids yogu, satove pranayame, meditacije i zvukoterapije, Chakra dance yogu i bodywork tretmane.

svemir vranko